_

میکروبیلدینگ

ابرو های پر تر و طبیعی تر

در واقع میکروبلیدینگ به نوعی آرایش دائم گفته می شود که با تاتو فرق می کند. اگر از روش میکروبلیدینگ استفاده کنید، می توانید ابروهای پر تر و طبیعی تری هم داشته باشید. برای عملی کردن این روش، یک متخصص در این زمینه، سوزن بسیار ریزی را در زیر اولین لایه پوست فرد فرو می کند و هاشورهای طبیعی که به شکل موی ابرو هستند را به وجود می آورند.

با انجام میکروبلیدینگ ابروی بسیار تمیز، زیبا و بدون کوچکترین تغییری خواهید داشت. البته باید بدانید این روش نیمه دائمی محسوب می شود و معمولا بین ۶ تا ۳۶ ماه امکان دوام آن وجود دارد. بعد از انجام میکروبلیدینگ نیاز است هر ۴ تا ۸ هفته برای ترمیم به متخصص این کار مراجعه کرد و به مرور زمان این زمان مراجعه ۶ ماه تا ۱۲ ماه یکبار می باشد.

استفاده از این روش برای افرادی توصیه می شود که در درجه اول به دنبال ابروهای پر و مرتبی هستند و می خواهند جاهای خالی در بین ابروهایشان پر شود. البته انجام این کار برای افرادی که قصد ایجاد خم کوچکی در ابروی خود دارند، امکان پذیر است. در مقابل بعضی از افراد هم با پوست های خواص و شرایط پزشکی خاص هستند که قبل از انجام میکروبلیدینگ مشورت آن ها با پزشک متخصص پوست و مو ضروری است.

دقت کنید که افراد با پوست چرب، اگزما، جوش های بدخیم، باردار و … باید از انجام این کار خودداری کنند. زیرا به دلیل حساس بودن پوست شان، احتمال خون ریزی وجود دارد و باعث عدم رنگ گرفتن ابرویشان خواهد شد و نتیجه خوبی به همراه نخواهد داشت.

میکروبلیدینگ

میکروبلیدینگ ابرو چیست؟

امروزه اصطلاح میکروبلیدینگ ابرو اصطلاحی است که تقریبا همه افراد با آن آشنایی دارند. همان طور که میدانید، تعداد زیادی از خانم ها ابروهای کم پشت و نازک دارند که برای پر کردن و طبیعی تر نشان دادن آن ها از ژل یا سایه استفاده می کنند یا از شیوه تاتو ابرو که در سال های گذشته به وجود آمده استفاده می کنند که خیلی از آن رای نبوده اند.

میکروبلیدینگ ابرو یکی از شیوه های مدرن برای پر کردن ابرو به شمار می رود که می تواند به فرد چهره جدیدی ببخشد. ابرو یکی از مهمترین بخش های صورت هر فردی محسوب می شود و افرادی که از ابروهای خود راضی نیستند، با استفاده از این روش که چیزی فراتر از یک نقاشی است و مانند موهای طبیعی، فرم جدیدی به ابروهایشان می دهد.

میکروبلیدینگ به عنوان روشی نیمه دائمی برای فرم دهی و طراحی ابروها کاربرد دارد که برای ایجاد آن، از قلمی که چند سوزن دارد، استفاده می کنند و خطوط نازک و باریکی مثل تار مو را به وجود می آورند که تاثیر زیادی در طبیعی نشان دادن ابرو دارد و زیبایی آن را دو چندان خواهد کرد.

میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن چه تفاوت هایی با هم دارند؟

میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن رو تا از روش های هاشور ابرو به حساب می آیند که در فاکتورهای مختلفی با هم متفاوت هستند. این فاکتورها عبارتند از:

ابزار مورد استفاده: میکروبلیدینگ با استفاده از دست و قلم بلید که ابزاری غیر الکتریکی و فاقد موتور است، صورت می گیرد.

میکروبلیدینگ

که این قلم بلید سوزن های یک بار مصرف در مدل های فلت یا اسلپ دارد که برای انجام آن نیاز است با استفاده از فشار دست، سوزن بر روی پوست حرکت داده شود و طراحی انجام گیرد. در مقابل در روش میکروپیگمنتیشن، از دستگاه و قلمی دیجیتال که موتور با قابلیت تنظیم دور دارد، استفاده می کنند.

میزان طبیعی شدن ابروها بعد از اتمام کار: یکی دیگر از تفاوت های میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن این است که در روش اول، رنگ به صورت خط به خط که به تار موهای ابرو شبیه است و در جهت موافق با آن به صورت ریز و درشت طراحی می شود. در صورتی که در روش دوم تمام قابل ابرو را با استفاده از جوهر پر می کنند. البته روش اول با جلوه ای طبیعی تر از ابروها روبرو خواهید شد.

میزان نفوذ رنگ در غشای پوست: میزان نفوذ رنگی که در میکرو بیلدینگ استفاده می شود تا نیمه غشای پوست است و بسیار کم عمق است. به همین دلیل به آن روش نیمه دائمی گفته می شود. اما در مقابل در روش میکروپیگمنتیشن رنگ تا لایه های عمیق پوست نفوذ دارد که باعث ماندگاری بالای آن حتی تا ۵ سال هم می شود.

دوره بهبودی و هزینه: دوره بهبودی میکروبلیدینگ کوتاه تر از میکروپیگمنتیشن است و همچنین از دوام و هزینه پایین تری هم برخوردار است. به همین دلیل روشی کمتر تهاجمی برای طراحی ابرو محسوب می شود.

مدت ماندگاری: از آنجایی که تزریق در روش میکروپیگمنتیشن عمیق تر از میکروبلیدینگ است، باعث می شود ماندگاری بالاتری هم نسبت به آن داشته باشد.

میکروبلیدینگ

مراقبت های قبل و بعد از میکروبلیدینگ چیست؟

یکی از مراقبت های قبل از میکروبیدلینگ، عدم ورزش کردن در روز انجام آن است.

سعی کنید زمانی که می خواهید از میکروبلیدینگ استفاده کنید، الکل و کافئین مصرف نکنید.

رنگ نکردن ابروها ۳ روز قبل از میکروبلیدینگ لازم است.

۲۴ ساعت قبل از انجام میکروبلیدینگ نباید برخی از داروها مانند آسپیرین، نیاسین، ویتامین ای و ایبو پروفن را استفاده کرد.

حواستان باشد با صورتی که دچار آفتاب سوختگی شده است به پزشک متخصص زیبایی برای انجام این روش مراجعه نکنید.

از مراقبت های بعد از میکروبلیدینگ می توان به تمیز کردن نواحی ابرو با استفاده از پنبه و سرم نمکی اشاره کرد.

سعی کنید حداقل تا مدت زمان یک هفته از خیس کردن ابروهای خود از طریق ورزش کردن یا آب زدن به اطراف ابروها خودداری نمایید.

از دیگر مراقبت های بعد از میکروبلیدینگ، استفاده از کرم هایی می باشد که دکتر تجویز کرده است و هر ۴ ساعت یک بار تمدید آن نیاز است.

اگر ابروهایتان بعد از انجام این روش تیره شده است، نیازی به نگرانی نیست، زیرا به مرور زمان کمرنگ می شود و حالت طبیعی پیدا می کند.

آیا میدانید انجام میکروبلیدینگ در چه مواقعی غیر ممکن است؟

افراد باردار باید از انجام میکروبلیدینگ خودداری کنند.

زمانی که از داروهای بی حسی استفاده میکنید، از انجام میکروبلیدینگ بپرهیزید.

انجام میکروبلیدینگ زمان شیردهی غیر ممکن است.

اگر آفتاب سوختگی دارید، از این روش دوری کنید.

برای افرادی که به بیماری صرع و اختلالات ایمنی بدن دچار هستند، انجام این روش ممنوع می باشد.

افرادی دارای بیماری پوستی سمت این روش نباید بروند، چون برایشان مضر است.

میکروبلیدینگ

انجام میکروبلیدینگ در زمان شکستگی ابرو نباید صورت گیرد.

اگر به دیابت دچار هستید و دارو های رقیق کننده خون را مصرف می کنید، نباید این روش را در دستور کار قرار دهید.

انجام این روش برای افرادی که زیر ۷۲ ساعت اپیلاسیون انجام داده اند، ممنوع می باشد.

جمع بندی آخر

با توجه به توضیحاتی که در بالا ذکر شده، نتیجه می گیریم میکروبلیدینگ از جمله روش هایی می باشد که برای انجام آن مراجعه به متخصص پوست در این زمینه نیاز دارد، در غیر این صورت ممکن است به نتیجه دلخواه دست پیدا نکنید. پس این نکاتی که ذکر شده را جدی گرفته و همیشه به یاد داشته باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با ما در ارتباط باشید : 85 445873 021
Open chat
سلام برای مشاوره در خصوص آموزش و خدمات آموزشگاه در خدمتتون هستم